Φλεβάρη Πωλίνα

Ψυχολόγος MSc

Η κ. Πωλίνα Φλεβάρη είναι Ψυχολόγος MSc και κάτοχος της νόμιμης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου (αρ. αδείας 1990/2012). Διατηρεί το προσωπικό της γραφείο στα Βόρεια Προάστια στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας και η εξάσκηση του επαγγέλματός της περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών ψυχοθεραπείας, ψυχοεκπαίδευσης και συμβουλευτικής σε ενήλικες και εφήβους.

 

Στο πλαίσιο της ψυχοθεραπευτικής δουλειάς της, συνεργάζεται με το θεραπευόμενο άτομο δουλεύοντας, μεταξύ των άλλων, εντατικά και εξατομικευμένα γύρω από τα ζητήματα της κατάθλιψης, των αγχωδών διαταραχών, του ψυχικού τραύματος, της απώλειας και των δυσκολιών στις σχέσεις.

 

Η φιλοσοφία που ακολουθεί διαχρονικά η κ. Πωλίνα Φλεβάρη στην ιδιωτική της θεραπευτική πράξη εδράζεται στην ανάπτυξη μιας ισότιμης θεραπευτικής σχέσης που σέβεται τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις δυσκολίες του ατόμου που προσέρχεται για ψυχοθεραπεία. Η υιοθέτηση μιας επαγγελματικής στάσης που ακολουθεί τις Αρχές του Κώδικα Δεοντολογίας, απορρέει αφενός μεν από τη συνεχή επιδίωξη για προαγωγή και διατήρηση υψηλών κριτηρίων κατά την ενάσκηση του έργου της και αφετέρου, από τη βαθιά δέσμευσή της στην Ιπποκρατική Αρχή περί «ωφελέειν ή μη βλάπτειν» ως Ψυχολόγος.

 

Η διεπιστημονική συνεργασία μεταξύ του Ιατρού κ. Ιωάννη Καλογήρου, της Ψυχολόγου κ. Πωλίνας Φλεβάρη και των υπολοίπων συνεργατών έχει ως σταθερό γνώμονα την παροχή υψηλής, εξατομικευμένης και ολοκληρωμένης φροντίδας υγείας, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, για τις ασθενείς της Woman Clinic με στόχο τη μεγιστοποίηση της βιοψυχοκοινωνικής ευεξίας τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστημονική και επαγγελματική δραστηριότητα της Ψυχολόγου κ. Πωλίνας Φλεβάρη, μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική της ιστοσελίδα www.flevari.gr.