Φαλλοπλαστική

Η επιθυμία των ανδρών να έχουν ένα πέος μεγαλύτερο σε διαστάσεις και όγκο δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο, το φαινομενικό, το φαντασιακό ή σημείο των καιρών … Οι πρώτες αναφορές για τις συγκεκριμένες επεμβάσεις καταγράφονται στην αρχαιότητα και συγκεκριμένα στην αιγυπτιακή εποχή ! Και είναι λογικό να υπάρχει στο πέρασμα των αιώνων αυτή η επιθυμία αφού ο φαλλός ανέκαθεν συμβολίζει την εξουσία, τη δύναμη, την πυγμή, τη γονιμότητα.

 

Η αγωνία των ανδρών και η “λαχτάρα” για ένα διαφορετικό πέος, για ένα πέος μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό αντανακλάται και στο διαδίκτυο όπου στις πιο δημοφιλής μηχανές αναζήτησης τα ερωτήματα για την αλλαγή του πέους είναι σταθερά στα πιο συχνά και δημοφιλή ! Αυτή την επιθυμία προσπαθούν να εκπληρώσουν “μαγικά” χάπια, αλοιφές και εξαρτήματα που κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα περιοδικά … Δυστυχώς όλα αυτά όχι μόνο δεν προσφέρουν λύση και ότι υπόσχονται αλλά συνήθως έχουν καταστροφικές συνέπειες που κάποιες φορές δεν επιδέχονται ιατρικής φροντίδας.

 

Η φαλλοπλαστική ή αλλιώς αυξητική πέους είναι η μοναδική χειρουργική μέθοδος που αλλάζει τη μορφή του πέους. Δεν αποτελεί αποκλειστικά αισθητική επέμβαση, αφού στην ιατρική υπάρχει και η παθολογική κατάσταση της «μικροφαλλίας». Αφορά άνδρες στους οποίους το πέος δεν ξεπερνά τα 8 εκατοστά σε στύση, με αποτέλεσμα η σεξουαλική επαφή να καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη εως αδύνατη, γεγονός που έχει αρνητική αντανάκλαση τόσο στον άνδρα όσο και στην ερωτική του σύντροφο.

 

Η αισθητική αυξητική πέους περιλαμβάνει τόσο την επιμύκυνση όσο και την πάχυνση του πέους, παρεμβάσεις που γίνονται στον ίδιο χειρουργικό χρόνο. Η επιμήκυνση του πέους γίνεται με διατομή των συνδέσμων που συγκρατούν στην ηβική σύμφυση τμήμα του κρυμμένου πέους με αποτέλεσμα άμεσα να αποκαλύπτεται αυτό. Και το τμήμα του πέους που έρχεται στο προσκήνιο είναι αξιοσημείωτο, με αύξηση του μήκους που φθάνει μέχρι τα 5 εκατοστά.

 

Για την πάχυνση του πέους, για την αύξηση δηλαδή της περιμέτρου, εφαρμόζεται λιπογλυπτική με αυτόλογο υλικό. Συγκεκριμένα λαμβάνεται λίπος από τον ίδιο τον άνδρα, υφίσταται κατάλληλη επεξεργασία, εμπλουτίζεται με αυξητικούς παράγοντες και βλαστοκύτταρα και έτσι μετατρέπεται σε λίπος υψηλής ποιότητας. Το «ενεργοποιημένο» λίπος κατόπιν μετεμφυτεύεται στο πέος με τις αρχές της λιπογλυπτικής γεγονός που εξασφαλίζει ομοιογενή, φυσική και αυξημένη σε όγκο εικόνα, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η μακροχρόνια διατήρηση της πάχυνσης της περιοχής.

 

Το χειρουργείο της αυξητικής πέους σε έμπειρη χειρουργική ομάδα διαρκεί λιγότερο από μια ώρα και δύο ώρες μετά το πέρας της επέμβασης ο άνδρας επιστρέφει σπίτι του. Πρόκειται δηλαδή για χειρουργείο μίας ημέρας. Σε δυο εικοσιτετράωρα μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του και στην πλήρη καθημερινότητά του. Στη σεξουαλική του ζωή ενεργά επιστρέφει 30 ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση. Η φαλλοπλαστική δεν επηρεάζει καθόλου τη στύση του άνδρα, αφού η συγκεκριμένη επέμβαση δεν εμπλέκει σε κανένα χειρουργικό χρόνο τον μηχανισμό της στύσης. Μάλιστα υπάρχουν αρκετές αναφορές και εμπειρίες ανδρών που τονίζουν την καλύτερη στύση και αίσθηση μετά το χειρουργείο αφού πλέον έχουν ένα πέος με αυξημένες διαστάσεις και όγκο, άρα είναι άνδρες με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, άνδρες που πραγματοποιήσαν μια εσωτερική τους επιθυμία.

 

Η φαλλοπλαστική, η μοναδική μέθοδος που αλλάζει μόνιμα τις διαστάσεις του πέους, αποτελεί πραγματικότητα και είναι η ρεαλιστική απάντηση στις βαθύτερες επιθυμίες και προσδοκίες των ανδρών.