Κανναβός Γεώργιος

New Project - 2023-05-26T092738.038
Αιματολόγος

Ο Γιώργος Καναβός αποφοίτησε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2002 με βαθμό Λίαν Καλώς. Ειδικεύθηκε αρχικά στο Αιματολογικό Τμήμα της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Σωτηρία», και ακολούθως στο Αιματολογικό Εργαστήριο και Αιματολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς». Έλαβε τον τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας Αιματολογίας τον Απρίλιο του 2012 και συνέχισε να εργάζεται στην ίδια κλινική έως το τέλος του ίδιου έτους.
Από τον Ιανουάριο του 2013, εργάζεται ως Διευθυντής του Αιματολογικού Εργαστηρίου και του Τμήματος Πήξης-Αιμόστασης/Αιμοδοσίας στη Γυναικολογική-Μαιευτική Κλινική «ΡΕΑ», που βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, ενώ παράλληλα, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο σε κεντρική περιοχή της Αθήνας.

Παρέχει υπηρεσίες Γενικής Αιματολογίας, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες όσον αφορά τη Θρομβοεμβολική Νόσο, τις καταστάσεις Θρομβοφιλίας (κληρονομικής και επίκτητης) και την Αιματολογία της Κύησης (έλεγχος και αντιμετώπιση αιματολογικών αιτίων καθέξιν αποβολών, αναιμία και θρομβοπενία κατά την κύηση, αντιμετώπιση αλλοάνοσων καταστάσεων του εμβρύου/νεογνού, αντιμετώπιση αιμορραγίας κατά τον τοκετό, αντιμετώπιση αιματολογικών κακοηθειών κατά την κύηση)